No, v Laosu jsem nikdy nebyl, možná bych se to naučil.
"v hotelu Forte ctrest", "Sezamová zmrzlina s černým sezamem", "se smítkou čerstvé máty", "Pozor děláme pomalu.."
Prý: "Nestěžují si někdy hosté? - Skoro pořád." ... Tak to je dobré. :-) Jen je, chlape, nešetři! Nasol do nich chilli papričky, ať poznají, zač je toho v Laosu loket. Ještě si rádi vzpomenou na rohlík s máslem a džemem.
Miluju palive. A cim vic, tim lip. Ale vse ma hranice, u me 100 000 SHU
Nechápu, proč by mělo každý jídlo pálit. To už je nějaká chuťová úchylka.
Někde to tak prostě mají rádi. V Thajsku i malé děti cucaj grilované chilli papričky.
" Nejvíc mi vadil rohlík s máslem a džemem, to se nedalo jíst,"
Zato takovej pitbull na česněku, to je žrádlo...
Jistěže! ... I pes musí být správně ostrý. Takový bišonek je na nic, toho nespraví ani chilli papričky.
To se takhle nedá srovnávat. Každý má jiné chutě. Budou v tom staletí tradic, možná i geny. Asiati třeba mají horší toleranci alkoholu, naopak Češi a severské národy můžou pít jak duhy.
v rozhovoru se hovoří o rohlíku s máslem a marmeládou v minulém čase...zatím co v nadpisu v přítomném..co novinář to blbec?? Ano, je to tak.
To jsem nikdy nejedl, to musím vyzkoušet! Díky za tip laosský kuchaři!
Já taky ne, ale radši to ani nebudu zkoušet. Marmeláda patří do cukroví a do palačinek. Na slaným pečivu si to nějak moc neumím představit. To je jak ovocný pivo.
neni jidlo,to je maximalne snidane, ale budiz. Zato Modra nudle je spickova, takze mu odpoustim.