Diskuze
Pastrami trochu jinak. Najdete u nás i klasickou verzi, ale raději experimentujeme, říká šéfkuchař Pavlica
Dlouho se věřilo, že recept na pastrami pochází z New Yorku, ale původně ho tam dovezli židovští přistěhovalci z východní Evropy. Tento košer způsob úpravy hovězího masa byl oblíbený už v 19. století. I v Praze proto vzniká mnoho restaurací, které se zaměřují právě na něj. „Správně připravené pastrami je měkké a musí se sypat,“ říká šéfkuchař Vlastimil Pavlica z Meat Vandals.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
ZP
Z87d96e72n57e74k 53P39i86r74ů91ž30e58k
18. 3. 2021 19:50
Připravit pastrami lze přeci způsobem košer i ne-košer. Použiju nevhodný nůž, kterým jsem předtím krájel máslo nebo lžíci na tvaroh a košer je fuč Pavlica tohle tvrdí asi aby přilákal židovské zákazníky. Což chápu.
0
0
možnosti
M67i57r19o58s58l56a68v 77V94l34a29s20á95k
18. 3. 2021 9:44
Orthodoxním to musí chutnat, ale vepřík je vepřík...
0
0
možnosti