Diskuze
Nepřepečte toho vepře. Jak udělat „rostbíf“ z vepřového, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Rostbíf, co není tak docela „bíf“ (rozuměj hovězí), a kečup, který neobsahuje ani jediné rajče. Přesto chutnají oba skvěle – a vůbec nejlíp na jednom talíři.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
HD
H97a22n88a 88D45o72s62t21á27l60o60v21á
26. 9. 2022 11:48
Tohle není "vepřový rostbíf", to je prostě roast pork. Nic nového pod sluncem.
1
1
možnosti

Pěkný atypický podkrovní byt 66 m2 - Moravská Třebová
Školní, Moravská Třebová - Předměstí, okres Svitavy
2 290 000 Kč