Diskuze
Ze Středního východu do Brna. Tady mi lidé v restauraci řeknou, když se jim něco nelíbí, říká šéfkuchař
Tomáš Reger chtěl vařit a cestovat. Splnil si to coby kulinární kurátor, který otevíral restaurace na klíč v Marrákeši, Bejrútu, Teheránu, Dubaji nebo na Seychelách. Co tato profese obnáší a proč si po čtrnácti letech strávených na Středním východě otevřel restauraci zrovna v Brně?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P29a19v10e52l 85B42e65ň55o
20. 6. 2021 13:59
Mám rád takovéhle pozitivní "magory" v jakémkoliv oboru, ...;-) škoda, že se jich v Česku rodí tak málo...
0
0
možnosti