Pátek 17. května 2024, svátek má Aneta
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Polévka je grunt. Jak na poctivou gulášovku?

Myslíte si, že u nás existuje někdo, kdo aspoň jednou neochutnal naši klasiku, gulášovou polévku? Pokrm, který dokáže skvěle zasytit? Pokud se dobře dochutí a zároveň použijí kvalitní suroviny, neuvěříte, že si pochutnáváte na obyčejné gulášovce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co uděláte s masem z hlubokotaženého hovězího vývaru - předpokládám, že vývar nevyváříte z vepřového.

0 0
možnosti