Diskuse
Hřejivá smetanová omáčka s hříbky a kusem šťavnatého masa. Skvělé jídlo k zimnímu obědu dle šéfkuchaře Drdela
Málo známý druh masa, hovězí karabáček, v sobě spojuje výhody křehké kližky a libovost plece. Díky šťavnatosti a výrazné masité chuti se hodí zejména na guláš, ragú i k pečení – jako v dnešním receptu šéfkuchaře Pavla Drdela. Karabáčku sluší třeba také houbový doprovod v podobě liškové či hříbkové omáčky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MANAŽER OBCHODNÍ SKUPINY / OBCHODNÍ ZÁSTUPCE - celá ČR
D.A.S. právní ochrana, pobočka ERGO Versicherung Aktiengesellschaft pro ČR
Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Kraj Vysočina, Zlínský kraj