Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šetrné vaření, recepty nenáročné na peníze i úsilí. To je projekt Skromná kuchyně

Foodbloger Martin Kuciel alias pan Cuketka o tom, jak z prostých kolínek udělat delikátní italské těstoviny, jak si usnadnit nakupování a vaření a proč je skromná kuchyně téma, které se dotkne celé společnosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HD

Nemyslím, že by nejvíc zdražilo maso. Spíš zelenina a procentuálně taky vajíčka třeba. K Panu Cuketkovi chodím, recepty má dobře zpracované. Šetrné vaření nás asi bohužel čeká, při tom, co se děje okolo. Ale lidé potřebují nejen jíst levně, ale i zdravě a někteří dietně (to neznamená málo, ale třeba zrovna ne sladká jídla, těstoviny nebo jíškou zahuštěné omáčky).

0 0
možnosti
PH

Ta úvodní fotka je trochu odstrašující, ale rozhovor je zajímavý

0 0
možnosti
HD

Co vás děsí na ředkvičkách?

1 0
možnosti