Diskuze
Křehký chřest. Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak si na něm nejvíce pochutnáte
Chřest je možné zapékat, krátce povařit s vajíčkem či těstovinami, posypat opraženou strouhankou a polít máslem, přidat jej do salátu nebo z něj třeba vymixovat jemnou polévku. Ale ještě než se do vaření z něj pustíte, přečtěte si, jaké odrůdy chřestu existují a jak se liší jejich příprava.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JM
J97o18s46e83f 12M90u24ž35á32t74k42o
30. 5. 2022 14:22
takže ted pro lidi: mě stačí máslo, sůl a pepř. když chci změnu a lepší, tak troška šunky nebo špeku. zelený 3 min., bílý 7, uříznu hlavičky, ty stačí přidat v polovině (vařit na stojáka, to mě pobavilo :) kravina. uvařit, okořenit, dát máslíčko a papat. případně zabalit některé do šunky a opéct na pánvi, máslo až na konec. samo můžu udělat mega složitej recept, ale proč, jde hlavně o chřest. k tomu ideálně bagetka.
0
0
možnosti