Diskuze
Šípkový i ostružinový sirup. Připravte si domácí medicínu
Šípkový sirup býval ve spížích našich prababiček, neboť pro dospělé se stal zázračnou medicínou na nachlazení, bolesti hrudi a další druhy nemocí, a malým dětem se ho denně dávala lžíce. Nyní byl stejně jako řada jiných přírodních léků povýšen do statusu „superpotravin“ a moderní věda dokazuje, že naši předkové intuitivně věděli, že šípky mají mocné protizánětlivé vlastnosti. Léčivý sirup můžete ale připravit i z ostružin, máty či plodů černého bezu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
9. 9. 2016 13:56
Vařením zničit vitamíny a další na teplotu citlivé látky, to nevypadá jako moc rozumné počínání, oproti šípkovému vínu....
0
0
možnosti