Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Špekáčky a černé pivo. Jak na lahodné buřty na pivu poradí Jan Punčochář

Špekáčky patří hlavně k praskajícím prázdninovým táborákům, blýsknout se ale umějí i po zbytek roku, a sice v kuchyni. Třeba s nasládlou omáčkou z rajčat, cibule a černého piva.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P81e10t13r 47M78a49n48d17a

15. 11. 2021 9:31

Já to rád nemám. Buřt patří na ohýnek.

0 0
možnosti
DK

Uzeniny v jídle obecně nemám rád ale buřty na pivu, když se udělají fakt dobře, tak je to jediné jídlo s uzeninou, na kterém si rád pochutnám. Recept vyzkouším.

1 0
možnosti