Diskuse k článku: Steak se zeleným pepřem a gorgonzolou a slaninová kukuřice s fazolkami podle Karolíny Kamberské

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 2
  • Poslední: 10.2. 2019 2:04
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
K. Jež 10.2.2019 2:04

Naklepávat vysokej roštěnec je nesmysl. Absolutní nesmysl. ::))) Rib eye steak mám rád a děláme si ho relativně často pěkně do růžova a je jako blato. Musí ale to maso být tak 2 měsíce vyzrálé, ale i více. Měl jsem i 3 měsíce.

J. Tachovsky 9.2.2019 23:21

Jeste lepsi nez potahovat nebo namacet prkenko je dat maso do mikrotenoveho sacku. Pak to necaka po kuchyni

Najdete na Lidovky.cz