Diskuze
Tip na Štědrý večer od šéfkuchaře Kaliny: Rybí polévku dělám podle receptu své babičky, ale hlavu do ní nedávám
Chtěli byste letos překvapit rodinu novým receptem? A co takhle recept úspěšného šéfkuchaře? „Rybí polévku vařím podle receptu své babičky. Jen s tím rozdílem, že ta by ji vařila z hlavy. Já mám ale hlavu doma ‚zakázanou‘. Vzhledem k tomu že kapra filetuji, zbývá na polévku celá kostra, což babičce nezbývala, protože z kapra smažívala takzvané podkovy,“ říká šéfkuchař David Kalina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
HD
H44a72n32a 28D30o45s90t55á31l81o80v66á
23. 12. 2022 6:18
Já jím kde co, ale polívku z hlavy taky nedám. Takže ta moje vypadá prakticky stejně jako jeho, i když recept nemám od jeho babičky, ale od své tety.
0
0
možnosti