Diskuze
Sůl nad zlato. Jak upéct kuře v solné krustě?
Zvýrazní každou chuť, špetka se přidává snad do každého jídla. Nejstarší konzervant a základní dochucovadlo. To je sůl. Jaké druhy existují a jak se vaří pouze se solí? Server Lidovky.cz přináší pár tipů a rad.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
H. Kropová
4. 3. 2014 10:11
recept na prd .
2 kg hrubé mořské soli je dražší než to výsledné kuře
0
0
možnosti
T. Bhöm
4. 3. 2014 12:16
Re: recept na prd .
1kg za 27,- Kč... třeba tady: http://www.bio-country.cz/Ochucovadla/Bujony-soli/Sul-morska-hruba?varianta=48768
jistě dají se koupit i dražší...
0
0
možnosti