Tak jsem si k Emě zašel. Poznatky: poměrně drahé, chuť nic moc, zkrátka průměrná, ale vzhledemm ke kvalitě drahá hospoda. Již nikdy více! pro milovníky dobrého jídla a pozorné obsluhy to opradu není. pokud ovšem patříte k tzv. "jupíkům", bude to pravé - hospoda, která se tváří " in".
vari american? A jeste k tomu dobre? tak to je prirodni ukaz.
V NY vari cernoch u ceskych majitelu" Ceske restaurace" ceska jidla.Takove knedliky neudela ani Vase babicka.To jenom tak na okraj.
Kde je ta ''Ceska restaurace"" ?
zrovna jako ty pitomo... vis h o v n o o tom jak se vari v USA a cim se Amici zivi..Ten tvuj vzitej nazor ze hamburgery a Cola jsou narodni jidlo te radi mezi absolutni hovada.
Co je mi potom ze jsi v USA musel leta zrat mezi zametanim ve Walmartu nebo obraceni burgeru kdesi v Burger Kingu jen hamburgery nebo pizzu? Ameriku znas jen z toho zapadakova kde jsi travil nejlepsi roky sveho mladi.
Udelat opravdovu dobry STEAK nebo RIBS, vyzaduje urcitou praxi, nicmene v USA bys dost tezko hledal kulinarske skoly - je jich moc malo - Vy mate stredni skoly v oboru Kuchar-Cisnik-Hotelovky a pod... a vysledek je casto zalostny. A kdyz uz musi u zname E.Destinove varit Amik, tak to asi neco znamena, ne?
jelikož ti čeští majitelé vaří pro své hypotéky a leasingy. Tak např. Krkonoše, svíčková 90 Kč, absolutně hnus, maso tvrdé, na omáčku kapátko. Proto jsou ty hory prázdné!
Jsem rád, že jste to poznala,člověk má mečouna dnes a denně na talíři.
Pokud to ovšem nebyl biskup z amerického krocana namarinovaný v oleji
z koňských makrel!
americka classic kuchyne je STEAK a BBQ... tak nevim, co myslite "vari American"; asi se u McDonalda nechytl tak to dohani v Praze U Emy
zase nejaky zasveceny cechacek co vi vsecko nejlip
nedal amikovi sanci ani kdyz vari -:)
nacoi se vepro knedlo a nautirej si hubu o amiky kdyz nemas duvod!