Diskuze
Vánoční klasika zdravěji: zkuste rybí polévku s kurkumou a zázvorem
Jídlo je jednou z největších radostí našeho života a k Vánocům prostě patří. Odepřít si ho je zbytečné. Problémem Vánoc z pohledu výživy je zejména nestřídmost. Server Lidovky.cz vám spolu s výživovou specialistkou Kateřinou Šimkovou ze Zdravého stravování přináší seriál „odlehčených“ vánočních receptů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
F19r14a97n63t33i55š91e74k 73K97u27s97á62k
18. 12. 2020 10:32
Když vidím tu přehršli ingrediencí, napadá mě, jak asi musí chutnat výsledný produkt. To nemůže dopadnou dobře, protože vyvážit všechny ty chutě je těžké, až mistrovské dílo. A tady mám pocit, že to snad ani nejde. A tak raději klasika: houbový kuba, kapr nebo jiné naše ryby na všechny možné středoevropské způsoby, dobrý bramborový salát apod. A hlavně nezapomínejme, že Vánoce jsou křesťanským svátkem, s krásnou symbolikou a jídlo by mělo být postní. Žranici v partě si můžete udělat jindy. Ale já tu vyjadřuji jen svůj názor, měnit ho nebudu a někomu jinému ho vnucovat také nechci.
Tak pokud možno krásné Vánoce všem
0
0
možnosti