Diskuze
Velká chřestová klasika. Stačí holandská omáčka a vejce, radí Jan Punčochář
Chřest. Jako by už to samotné slovo znělo křehce a křupavě. Chřest takový – hlavně pokud je čerstvý – opravdu být umí, a navíc taky jemný, přirozeně sladký, šťavnatý a v kuchyni univerzální. Ne nadarmo se mu přezdívá král zeleniny. Abychom si na něm ale opravdu smlsli, je kromě rad, s čím nejlíp vynikne, dobré znát i způsoby, jak s ním v kuchyni pracovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JŠ
J67i76ř11í 36Š93k56o85d80á62k
11. 5. 2020 10:24
To jsou ty správné rady kuchaře, který má zkušenosti. Minulou sezónu zde byla rada vařit chřest se špetkou soli a cukrem. Proti gustu sice žádný dyšputát, ale já ten špargl vařím tak jak zde mistr kuchařského umění radí, ale přidavám do vody také bílé víno, nebo bílý vinný ocet.
0
0
možnosti