Diskuze
Připravte si vepřové koleno v petrželi s dýňovým salátem podle Jana Punčocháře
Dýně se už dávno vymanily z role kompotu s ananasovou příchutí. Umíme z nich připravit báječné polévky, pyré či rizota – a taky saláty. Když do nich navíc dýni necháme místo povaření jen lehce zfermentovat, zachová si zářivou barvu, a navíc bude výživově bohatší. Slušet jí to tak bude třeba i v netradiční kombinaci – se sulcem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
L29a49d19i24s85l61a16v 11P24í82s38a25ř87í64k
9. 11. 2020 14:06
Možná, ale podle mně je nejlepší koleno teplé, vařené jako ovar nebo potom opečené s kůžičkou do křupava - tedy syrové, nikoliv uzené. Uzené koleno dělá fa Steinhauzer na způsob vařené šunky a je výtečné.
0
0
možnosti