Diskuze
Všestranné špecle. S perličkou a cuketou jsem úžasně, říká Punčochář
Tvarem můžou připomínat halušky, základem z mouky a vajec zase italské těstoviny. Špecle, drobné noky, případně nudle využívané hlavně v německé, rakouské, švýcarské či alsaské kuchyni, v sobě pojí výhody obou těchto oblíbených jídel – a stejně široké mají i využití.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
H35a18n85a 36D72o37s62t38á67l81o90v83á
19. 10. 2020 14:41
"
S perličkou a cuketou jsem úžasně, říká Punčochář" - takový nesmysl hned v titulku? To se nestydíte?
0
0
možnosti
M31i52r81o95s30l75a76v 15S10l69á14m58a
19. 10. 2020 11:41
No ale fakt už se jděte vycpat - nebo vyhoďte toho dyslektického dysgrafického negramatického titulkáře (že by připrchlík?) a místo něj zaměstnejte člověka češtinu ovládajícího - to už neexistuje ani jediný okamžik, v němž by na titulní stránce nebyl nějaký zoufale zmrzačený titulek - co sakra znamená "S perličkou a cuketou jsem úžasně, říká Punčochář."
0
0
možnosti