Diskuze
Houbaření jako řemeslo. Loni jsme do restaurací nasbírali 150 kg májovek, líčí profesionální sběrač Macúch
„Houby jsou inteligentní, nejde o žádný primitivní organismus,“ říká profesionální houbař Juraj Macúch (69), který dodává čerstvé houby i vlastnoručně vyrobené polotovary z nich do vyhlášených pražských restaurací.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J60i33ř82í 23H49l54i55s34n17i66k75o41v56s13k35ý
16. 6. 2020 10:44
Nikoliv "sýrovec", ale sírovec.
0
0
možnosti
J55o41s16e35f 67V88o71l17f13í87k
16. 6. 2020 7:11
Já mu ten jeho koníček a jeho "zaměstnání" přeju. Ale jak se to srovná s tím, že houby je v lese možné sbírat "jen pro vlastní potřebu"?
0
0
možnosti
J19a39r16o60m66i36r 31N50o34v87a39k
16. 6. 2020 7:57
Jednoduše. Kde není žalobce, není soudce. A buďme rádi že tomu tak je .. v mnoha zemích na západ od nás už by pán těžce narazil ..
0
0
možnosti