Diskuze
‚V Čechách stále převažuje kvantita nad kvalitou, lidi se chtějí najíst hodně za málo,‘ míní šéfkuchař z Kampy
Šéfkuchař pražské restaurace Kampa Park Marek Raditsch o svém dětství na Malé Straně, o tom, co servíruje hollywoodským hvězdám, a taky o tom, co mu přineslo do života narození dcery.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JN
J59i40ř18í 73N72o31v47á27k
14. 8. 2021 19:26
Pane Raditschi, lidé se chtějí najíst za ceny odpovídající jejim příjmům. Není jejich chyba, že za stejnou práci dostávají třetinu oproti západu. Holt si na tu kupní sílu musíte zvyknoutvi, nebo volit někoho, kdo se s tím koloniálním postavením pokusí něco udělat.
0
0
možnosti
JK
J92i26ř45í 65K26a34d76l55e36č59e23k
14. 8. 2021 19:07
Skvělý rozhovor! Zjevně príma chlapík. Děkuji!
0
0
možnosti
HD
H21a10n95a 92D60o30s40t12á97l81o36v60á
14. 8. 2021 12:12
Najíst se hodně za málo - najíst se za přiměřenou cenu - zkusit fine dining za vysoké ceny. Myslím, že lidi už si kvalitu hlídají, a samozřejmě i přiměřené ceny, Na tom není nic zvláštního. Pokud se někdo soustředí na speciality s vyššími cenami, bude mít klientelu omezenější. To je zcela logické.
1
0
možnosti
OK
O92l59d78ř41i73c89h 82K56o30z40e66l
14. 8. 2021 7:42
Llidi se chtějí najíst hodně za málo, no jo, to jen LIDÉ se chtějí najíst málo za hodně!
1
0
možnosti