Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

‚V Čechách stále převažuje kvantita nad kvalitou, lidi se chtějí najíst hodně za málo,‘ míní šéfkuchař z Kampy

Šéfkuchař pražské restaurace Kampa Park Marek Raditsch o svém dětství na Malé Straně, o tom, co servíruje hollywoodským hvězdám, a taky o tom, co mu přineslo do života narození dcery.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J59i40ř18í 73N72o31v47á27k

14. 8. 2021 19:26

Pane Raditschi, lidé se chtějí najíst za ceny odpovídající jejim příjmům. Není jejich chyba, že za stejnou práci dostávají třetinu oproti západu. Holt si na tu kupní sílu musíte zvyknoutvi, nebo volit někoho, kdo se s tím koloniálním postavením pokusí něco udělat.

0 0
možnosti
JK

Skvělý rozhovor! Zjevně príma chlapík. Děkuji! R^

0 0
možnosti
HD

Najíst se hodně za málo - najíst se za přiměřenou cenu - zkusit fine dining za vysoké ceny. Myslím, že lidi už si kvalitu hlídají, a samozřejmě i přiměřené ceny, Na tom není nic zvláštního. Pokud se někdo soustředí na speciality s vyššími cenami, bude mít klientelu omezenější. To je zcela logické.

1 0
možnosti
OK

Llidi se chtějí najíst hodně za málo, no jo, to jen LIDÉ se chtějí najíst málo za hodně!

1 0
možnosti