Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Ceny letí vzhůru, kvalita klesá. Proč nedávat máslo do mrazáku a dá se ještě vůbec sehnat čerstvé?

Mažeme ho na chleba, mícháme na něm vajíčka, přidáváme do těsta. Máslo je jeden z nejběžnějších tuků v našich domácnostech. Jeho ceny letí vzhůru, ne tak už kvalita. Dá se vůbec ještě někde sehnat čerstvé máslo? Na co si dát při nákupu pozor a jak si s námi pohrávají slogany na etiketách? A proč není nejlepší nápad ukládat máslo do mrazáku?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak se zdá, že Ukrajina byla utajeným univerzálním dodavatelem. Je válka na Ukrajině a všechno kvůli tomu vázne - smetana, obilí, vepřové, čipy do aut, hnojiva. Prakticky celý svět zásobovala Ukrajina.

Nebo je to jen dobrá záminka pro zdražování čehokoliv?

0 0
možnosti
PR

Snažím se kupovat od Milky "Čerstvé máslo". Teď kouknu do lednice a oni to přejmenovali na "máslo z čerstvé smetany". A tak šikovně změnili obal tak nepatrně, že to nebylo na první pohled poznat. Hadi.

0 0
možnosti
RS

Tak nalijeme si čistýho vína a přiznáme si, že koupit litr šlehačky a udělat z toho fakt super máslo zvládne i dítě.

0 0
možnosti
Foto

Proč bych si v 21. století měl doma stloukat máslo?

0 0
možnosti