Diskuze
Ceny letí vzhůru, kvalita klesá. Proč nedávat máslo do mrazáku a dá se ještě vůbec sehnat čerstvé?
Mažeme ho na chleba, mícháme na něm vajíčka, přidáváme do těsta. Máslo je jeden z nejběžnějších tuků v našich domácnostech. Jeho ceny letí vzhůru, ne tak už kvalita. Dá se vůbec ještě někde sehnat čerstvé máslo? Na co si dát při nákupu pozor a jak si s námi pohrávají slogany na etiketách? A proč není nejlepší nápad ukládat máslo do mrazáku?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
R50i59c32h60a77r75d 17Š29l39a52p11k26a
20. 5. 2022 8:31
Tak se zdá, že Ukrajina byla utajeným univerzálním dodavatelem. Je válka na Ukrajině a všechno kvůli tomu vázne - smetana, obilí, vepřové, čipy do aut, hnojiva. Prakticky celý svět zásobovala Ukrajina.
Nebo je to jen dobrá záminka pro zdražování čehokoliv?
0
0
možnosti
PR
P98e94t70r 93R65u87l33í53š20e42k
19. 5. 2022 22:32
Snažím se kupovat od Milky "Čerstvé máslo". Teď kouknu do lednice a oni to přejmenovali na "máslo z čerstvé smetany". A tak šikovně změnili obal tak nepatrně, že to nebylo na první pohled poznat. Hadi.
0
0
možnosti
RS
R85a96d55e67k 16S80i82m12e18r38d82a
18. 5. 2022 13:17
Tak nalijeme si čistýho vína a přiznáme si, že koupit litr šlehačky a udělat z toho fakt super máslo zvládne i dítě.
0
0
možnosti
R81i95c47h52a65r21d 47Š41l69a91p15k21a
20. 5. 2022 8:29
Proč bych si v 21. století měl doma stloukat máslo?
0
0
možnosti