Vždy se říkalo, že švec se má držet svého kopyta. Tedy dělat pořádně to, co umí. Bohužel, některé české pivovary se toho s lehkým srdcem zřekly, a začaly "experimentovat". Některé, aby snížily náklady, jiné kvůli "inovaci". A vesměs pohořely. Z těch velkých se jediný Budějovický Budvar (a asi i Bernard) "držel kopyta", nešidil, vařil poctivý ležák, a vydělal na tom. Zdánlivě jednoduché, ale v českých podmínkách pomalu zázrak. Proto se ani problémům Staropramenu nedivím.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat co to je mainstremové pivo?Já znám jenom dobré, nebo hnusné.
děkuji za odpověď
Staropramen desítka se už vůbec nedá pít. Za mě asi nejhorší z "mainstremových" piv.
Lidi pomalu a jistě přichází na chuť řemeslným mini pivovarům.