Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
130 let

Lidovky.cz

53. minuta
Ve druhé půli se zatím hraje především ve středu pole, Sparta je až příliš daleko od branky domácích.
20:02
Igora Žofčáka nahradil Marek Střeštík, na sparťanské straně tak budou obě lajny leštit bývalí brněnští odchovanci Kalouda se Střeštíkem.
20:02
Druhý poločas začala výkopem Sparta, více jak 500 jejích fanoušků přímo na stadionu a další při sledování utkání v Česku věří, že dokáže minimálně vyrovnat.
19:47
První poločas v Kodani je u konce, domácí FC vede nad Spartou 1:0, rozhodně ale nebyla lepším týmem.
19:46
V poslední čtvrthodině první půle tempo výrazně opadlo. Domácí hrají chytře, Sparta se ani za nepříznivého stavu příliš do útoku nežene.
27. minuta
Laciná branka v sítí Sparty. Ta byla v posledních okamžicích lepší, ovšem Hubník nacentroval nepřesně na Prudnikova, toho předskočil domácí stoper, míč okamžitě zamířil na NDoyeho mezi oba stopery a je to 1:0 pro Kodaň.
24. minuta
Vyrovnaný fotbal pokračuje. Po rohovém kopu hlavičkuje nebezpečně Řepka, chvíli před ním na poslední chvíli zabránil přihrávce Vacka na úplně volného Prudnikova stoper Larsson.
20. minuta
Ve stejné šanci se na opačné straně po přímém kopu objevil Prudnikov, ani on ale nezamířil přesně.
18. minuta
Útočník Santin byl po rohu velmi blízko gólu, na zadní tyči ale hlavou nemířil přesně.
12. minuta
Z ničeho nic velká šance Sparty. Pamič nacentroval, Holenda si narazil hlavičkou o Prudnikova a ze 16 metrů pořádně protáhl domácího brankáře. Ten jedovku k tyči vytáhl na roh.
19:08
Zpráva z Eindhovenu: Domácí borci vedou v 8. minutě 1:0, kdy se trefil záložník Bakkal.
7. minuta
NDoye již několikrát pořádně prohnal sparťanskou defenzivu, ta zatím se štěstím odolává, hosté se zatím jen minimálně dostávájí za půlící čáru.
19:01
Utkání právě začalo, výkop mají domácí, do útoku ji žene stadion, který je naplněn tak z poloviny.
18:59
Sledujeme i utkání "sparťanské" skupiny PSV-Kluž, které má výkop také od 19:00 hodin.
18:58
Sparťané i domácí Kodaň je již na hřišti. Největším překvapením v sestavě hostí - červeno-černé Spartě je zařazení Prudnikova na hrot útoku vedle Holendy. V sestavě Kodaně nechybí Zdeněk Pospěch.