Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Adriano má opět osobní problémy

Sport

  9:23
PRAHA/RIO DE JANEIRO - Se stejnou lehkostí, jakou je schopen ničit soupeřovi obrany, plný Adriano stránky novin svým osobním životem. Za jeho "zmizením" v rodné Brazílii údajně podle agenta Rinaldina nestojí únos hvězdného útočníka, ale závažné osobní problémy. Fotbalista se údajně v kruhu svých nejbližších vzpamatovává z rozchodu s přítelkyní a je v kontaktu se svým klubem Interem Milán.

Kanonýr Interu Milán Adriano (vpravo) v akci. foto: AFP

"Nejde o rodinné problémy. Je to ale něco velmi osobního, což se může stát každému. Je to ale soukromá záležitost, proto nemůžu říct, o co jde," citovala Rinaldiho agentura Reuters. Policejní inspektor Marcus Reimao v jeho rodném městě Vila Cruzeiro popřel, že by byl fotbalista unesen.

"Je to absurdní," řekl policista. "Je tam idolem, takže by byl posledním, koho by chtěl někdo unést," a upřesnil slova hráčova agenta o důvodu návštěvy rodiny v rodném městě tím, že Adriano se vzpamatovává z rozchodu s přítelkyní.

Podle Rinaldiho zatím není jasné, kdy se Adriano do Itálie vrátí. Labilní povaha skvělého útočníka je již evergreenem. Fotbalistovi problémy začaly před pěti lety po smrti milovaného otce, kterého před jeho očima před sedmnácti lety postřelili. Od té doby jde kariéra v současnosti sedmadvacetiletého fotbalista z kopce.

Adriano v minulosti několikrát přišel na trénink opilý, nebo nedorazil vůbec. Loni dostal od klubu svolení, aby mohl jaro strávit na hostování v rodné Brazílii. Naposledy za to dostal od Interu rekordní pokutu 150 tisíc eur (čtyři miliony korun), což je zhruba třicet procent jeho měsíčního platu. V současnosti mu však pokuta od klubu nehrozí, podle vyjádření klubu je s vedením a koučem Mourinhem hráč v kontaktu.

Autoři: ,

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.