Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Baroš chce proti Itálii hrát

Český útočník Milan Baroš bude ve čtvrtek připraven nastoupit do utkání proti Itálii, v němž se bude rozhodovat o postupu českých fotbalistů do osmifinále. Baroš kvůli poraněnému chodidlu nenastoupil v prvních dvou zápasech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dON

20. 6. 2006 18:44
Anketa

Nevím co jsme za národ, co to máme v genech, ale když se podívám na průběžný stav vedle zveřejněné ankety tak to vypadá, že 50% nás čecháčků je v pořádnej depce a má pěkný mindráky, 30 % se jakž takž ještě drží a jen 20% z nás vidí svět optimisticky. Měli bychom se z hluboka nadechnout a být trochu nad věcí a při prvním neúspěchu hned nevěsit hlavy, stáhnout ocas mezi nohy a vidět za vším neschopnost a chyby druhých.

Zlená je tráva, fotbal to je hra a tak to berme a hlavy vzhůru a na TALIÁNY a nandat jim to a znechutit jim na chvíli tu krásnou hru. Česko do toho!!! na všech frontách, doposud na to máme>-VVR^

0 0
možnosti

Jana

21. 6. 2006 18:55
odpoved na Anketa

Díky bohu se tady objevil někdo normální, děkuji. Já si už taky myslela, že jsme úplně nenormální národ. Místo toho abychom se radovali a stáli za našim mužstvem a drželi mu palce, tak akorát naši členové národa uráží, ponižují a berou chuť do života. Mám pocit, jako by byli odkojeni komunizmem a ne mateřským mlékem. Z jejich jízlivosti je mi doopravdy špatně!

Většina z nich se nechce a neumí radovat, závidí a přeje druhým jenom zlo. Copak Baroš nebo Koller za to můžou, že jsou zranění? A hlavně ten blb, který si myslel, že Baroš simuluje. No větší stupidita už ho napadnou nemohla. Ten hlupák asi neví, co Baroš riskuje když bude hrát. 

Takže já se připojuji:

HOŠI DO TOHO!! DRŽÍM VÁM PALCE A PŘEJU VÁM, ABYSTE JE PORAZILI. VĚŘÍM, ŽE SE VÁM TO PODAŘÍ A ABYSTE DOSTALI JEŠTĚ VÍC PENĚZ: ABY VÁM TEN HLOUPÝ HONZA MĚL CO ZÁVIDĚT! 

 

0 0
možnosti

myšakušak

20. 6. 2006 14:14
to by bylo good, ale pokud Milana

 pan Brückner postaví a zvolí onu "úžasnou" taktiku na 1 útočníka jako v případě Ghany, tak dávám Milanovi 5-10 minut životnost. Taliáni ho sejmou raz dva......:-/

0 0
možnosti

Mejla

20. 6. 2006 14:45
Ušačko, nesmíš čekat a musíš Taliána seknout jakmile se křivě podívá.

Nic jiného na ně neplatí.

0 0
možnosti