Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Baroš: Hádky a rvačky? Jsou to jen samé výmysly

Sport

  17:10
PRAHA - Měl se poprat se spoluhráči i pohádat s trenérem Hagim. Nálepku věčného průšviháře však Milan Baroš (29) odmítá. „Jsou to všechno absolutní výmysly, od kterých se distancuju,“ řekl útočník Galatasaraye Istanbul na srazu fotbalové reprezentace.

Milan Baroš na srazu reprezentace před kvalifikačním zápasem se Španělskem foto: ČTK

Co je na zprávách přicházejících z Turecka pravda?
Hádku s trenérem Hagim jsem neměl. Bohužel máme v mančaftu někoho, kdo vynáší do novin, které to přifouknou a vytvoří aféru. Stejné je to v případě konfliktu se spoluhráči. Klub vydal prohlášení, kde to všichni popřeli, ale o tom už nikdo nemluví.

Jak se vyrovnáváte s negativními informacemi, které se o vás v médiích šíří?
Já proti tomu bojovat nemůžu, válka s bulvárními médii se stejně vyhrát nedá. Ale mě už to vlastně ani neštve... Důležité je, co si myslí moje rodina, lidi v klubu a také tady v nároďáku. Vím, kde je pravda - co jsem udělal dobrého a špatného. Pokud mě chce někdo do zaškatulkovaného obrazu dostat, stejně to udělá. Posypat si hlavu popelem můžu jedině za červenou kartu v posledním ligovém kole. V tomhle případě trest pochopitelně přijmu, protože si ho zasloužím.

Neuvažoval jste, že byste Turecko kvůli negativní atmosféře opustil?
Ještě mi ve smlouvě zbývají dva roky, potom mi bude 32 let a chci tam vydržet. A co bude potom? Žádné velké přestupy už asi stejně neudělám. A nemyslím si, že bulvární noviny hýbou přestupovou politikou. Nemám kvůli tomu bezesné noci jako dřív.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!