Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Baví ho ještě vůbec fotbal? Fanoušci Barcelony kritizují Messiho za mdlý výkon proti Realu

Před nadcházejícím ročníkem fanoušci Barcelony protestovali před stadionem proti klubovému vedení a žádali setrvání Lionela Messiho v katalánském celku, po sobotní porážce 1:3 proti Realu Madrid ale část z nich svůj názor naprosto otočila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

No nevím kolik autor viděl zápasů Barcy s Realem,ale ten včerejší Messiho výkon patřil k těm lepším. Messi sice nelítal jako čamrda,ale často si chodil pro balony na půlku a snažil se rozehrávat a několikrát ohrozil golmana. Problém prohry je někde jinde a to v obraně.Obrana nestíhala a 3 golovky zachránil golman a bohužel u posledního golu ,už střelu pouze vyrazil před sebe. Obrana hoří a Pique by měl odejít.

0 0
možnosti
Foto

Dvacet let v jednom mančaftu je příliš dlouhá doba. Obzvlášť, když už tam, z jeho původních souputníků, není skoro nikdo. Chápu, že Barca je dnes úplně jiný mančaft a je celkem jisté, že Messi už dosáhl všeho, čeho mohl, s výjimkou velkého úspěchu s argentinským nároďákem a už nemá důvod v Barce zůstávat. Jen si myslím, že přechodem do jiného mančaftu by se nic nezměnilo.

0 0
možnosti