Středa 17. dubna 2024, svátek má Rudolf
130 let

Lidovky.cz

Bez telefonů a v luxusní vile. Neymar pořádá pro 500 vyvolených honosný silvestrovský večírek

Sport

  8:56
Rio de Janeiro - Bezpochyby je jedním z nejlepších fotbalistů světa, Neymar má ale i spoustu negativních vlastností. Brazilský fotbalista rozpoutal další z bouří poté, co několik brazilských médií uvedlo, že se v jeho luxusní vile chystá velká silvestrovská oslava. I přes koronavirovou pandemii, jež v Brazílii tvrdě řádí.

Neymar a Paulinho slaví postup Brazílie přes Mexiko do čtvrtfinále MS 2018. foto: Reuters

Luxusní vila Mangaratiba o rozloze 10 tisíc metrů čtverečních poblíž pláže nedaleko Ria de Janeira. Přistávací plocha pro helikoptéru, velké sportovní hřiště, lázně se saunou a masážním salonem, tělocvičnou a jídelními prostory.

Takový luxus nabízí Neymarovo honosné sídlo, které je připravené na silvestrovskou party, jež bude pro 500 vyvolených. Ti mají zakázáno brát si s sebou mobilní telefony, aby večírek nemohl být zveřejněný na sociálních sítích. Neymar podle brazilských médií dokonce odhlučnil místnosti tak, aby neobtěžoval své sousedy.

Neymar při hraní hry Counter-Strike: Global Offensive.
Zranění Neymara.

V Brazílii v současné době tvrdě řádí koronavirus, jihoamerický stát je s 191 tisíci mrtvými druhou nejpostiženější zemí světa. Nákazu podle posledních čísel prodělalo či prodělává 7,4 miliony obyvatel.

Neymar si v utkání proti Lille ošklivě poranil kotník a PSG bude brazilská ofenzivní hvězda chybět až do konce ledna.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!