Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Bílek spočítal zajíce před koncem honu

Sport

  21:49
PRAHA - Milí přátelé (i nepřátelé), co si budeme nalhávat. Titul již Spartička nemá ve svých rukou, neboť hrála tak, jak hrála, a výsledek s Baníkem byl takový, jaký byl. Výše uvedenými frázemi, které osobně ze srdce nenávidím, se jen snažím vyhnout ostřejším výrazům, jež by jistě lépe vyjadřovaly mé rozhořčení.

Sparta bude kopat penaltu. foto: Lidovky.cz


V sobotu jsme na Letné viděli mužstvo, teď myslím to v rudých dresech, které by ze hry dalo horko těžko gól, i kdyby po pažitu běhalo třeba celý týden a čert na koze jezdil. Na místě je další fráze: "Nedáš, dostaneš.“ Trenér Michal Bílek následně zahodil po posledním hvizdu flintu do žita, neboť si spočítal zajíce ještě před koncem honu. Jeho počty jsou jistě dost pravděpodobné, ale nelze říkat "hop“, nedošlo-li ke konečnému skoku.


Na druhou stranu je pravdou, že se sešívání rozskákali docela pěkně, zvláště když jim k tomu v Mladé Boleslavi přinesli i trampolínu. Ovšem na to se nelze vymlouvat, neboť to, co jsme si sami nadrobili, si musíme také sami sníst a nad rozlitým mlékem je už pozdě honit bycha. Problém je možná v tom, že fotbalisté by měli mít svůj osud v jiných částech těla než v horních končetinách. Přeberte si to, jak sami chcete.

Autor (32) fandí Spartě již od prenatálního věku. Jeho předci byli sparťané a budou jimi i jeho potomci.

Autoři:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!