130 let

Sparta bude kopat penaltu. | foto: Lidovky.cz

Bílek spočítal zajíce před koncem honu

Sport
  •   21:49
PRAHA - Milí přátelé (i nepřátelé), co si budeme nalhávat. Titul již Spartička nemá ve svých rukou, neboť hrála tak, jak hrála, a výsledek s Baníkem byl takový, jaký byl. Výše uvedenými frázemi, které osobně ze srdce nenávidím, se jen snažím vyhnout ostřejším výrazům, jež by jistě lépe vyjadřovaly mé rozhořčení.


V sobotu jsme na Letné viděli mužstvo, teď myslím to v rudých dresech, které by ze hry dalo horko těžko gól, i kdyby po pažitu běhalo třeba celý týden a čert na koze jezdil. Na místě je další fráze: "Nedáš, dostaneš.“ Trenér Michal Bílek následně zahodil po posledním hvizdu flintu do žita, neboť si spočítal zajíce ještě před koncem honu. Jeho počty jsou jistě dost pravděpodobné, ale nelze říkat "hop“, nedošlo-li ke konečnému skoku.


Na druhou stranu je pravdou, že se sešívání rozskákali docela pěkně, zvláště když jim k tomu v Mladé Boleslavi přinesli i trampolínu. Ovšem na to se nelze vymlouvat, neboť to, co jsme si sami nadrobili, si musíme také sami sníst a nad rozlitým mlékem je už pozdě honit bycha. Problém je možná v tom, že fotbalisté by měli mít svůj osud v jiných částech těla než v horních končetinách. Přeberte si to, jak sami chcete.

Autor (32) fandí Spartě již od prenatálního věku. Jeho předci byli sparťané a budou jimi i jeho potomci.

Autoři: Lidové noviny