Středa 29. května 2024, svátek má Maxmilián, Maxim
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Čech bude dnes již v brance

Sport

  10:07
LONDÝN - Po desetidenní pauze zaviněné lehčím zraněním stehenního svalu by se měl v dnešním utkání fotbalové Ligy mistrů mezi tyče vrátit brankář Petr Čech. Jeho spoluhráči z londýnské Chelsea drtí i v oslabené sestavě jednoho soupeře za druhým a letošní neporazitelnost chtějí potvrdit doma proti AS Řím.

Petr Čech si diriguje obranu. foto: ČTK

Šlágr dnešního programu má jasného favorita. Zatímco "Blues" vévodí Premier League a o víkendu rozprášili pěti góly Middlesbrough, římský klub se v Serii A potácí až v druhé polovině tabulky. "Můj stav se zlepšuje, vidím to nadějně," řekl na svém webu český reprezentační gólman.

Velkou pozornost poutá souboj dosud stoprocentně úspěšných týmů ve skupině D. Atlético Madrid nakonec přivítá Liverpool na vlastním stadionu Vicenteho Calderóna, neboť vedení UEFA dočasně zrušilo dvouzápasové uzavření hřiště jako trest za rasistické chování fanoušků během duelu s Marseille. Domácím bude chybět zraněný český stoper Tomáš Ujfaluši.

Všech osm dnešních zápasů třetího kola začne ve 20:45.

Autor:

Jaké vitamíny brát v těhotenství? Poradíme vám, jak se rozhodnout.
Jaké vitamíny brát v těhotenství? Poradíme vám, jak se rozhodnout.

Každá budoucí maminka se snaží zajistit pro své miminko jen to nejlepší. GS Mamavit je komplexní multivitaminový doplněk, který je speciálně...