Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi přehráli i Skoty

Poslední prověrka před odjezdem na fotbalové mistrovství Evropy se českému týmu vydařila. Před zápasem se mluvilo hlavně o pevné obraně ostrovanů, nakonec se však diváci na Letné dočkali slušného přídělu branek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fanda

31. 5. 2008 10:17
Kolohnát Koller prot Skotsku byl nula

Nejhorším hráčem na hřišti byl kolohnát Koller. Ten člověk neumí nic z fotbalu, má štěstí, že je vysoký, že převyšuje všechny hráče, takže když náhodou jde míč přímo na jeho hlavu, tak se od ní odrazí, většinou tam, kam ten míč chce, ne kam cgce Koller. A pokud se náhodou odrazí do brány a brankař tam zrovna není, tak dá Koller  gól. Ještě nikdy jsem ho neviděl, že by vlastní kombinací a fotbalovou technikou vypracoval gólovou situaci a zasloužil se tak o úspěch mužstva. Jinak je to kolohnát, neumí zpracovat míč, přihraje-li mu některý spoluhráč, tak míč ihned od sebe odkopne pokud se míč sám od něj neodrazí. Jeho fotbalové "umění" konečně předvedl proti Skotsku. Divím se trenerovi, že ho staví do reprezentace, konečně, na blížícím se Euro se přesvědčí, že Koller je opravdu kolohnát a že jen ta jeho výsoká postava je pro něho přínosem. Jinak nedokáže vůbec nic.

0 0
možnosti

trefil

30. 5. 2008 20:13
Hošánek

Sivoků se zase předvedl, stačil za tu chvíli, co byl na hřišti zavinit gól, no není to krásné???????;-D;-D

0 0
možnosti

Jarda

31. 5. 2008 10:50
Re: Hošánek

Košťál a spol. potřebujou Sivoka zase prodat. Tak ho na ukor repre strkaj do zápasů ,aby byl vidět.;-ORv Banda hovad co dodat.

0 0
možnosti