Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Chovanec slibuje, že změn bude ve Spartě více

Nový trenér fotbalistů Sparty se dnes dopoledne představil na Letné. I když jde vlastně o starého známého. Odstoupivšího Vítězslava Lavičku, kterému nevyšlo podle představ ani druhé sparťanské angažmá, nahradila ikona klubu Jozef Chovanec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lupus

17. 10. 2008 7:53
Nejhorší ve Spartě

je její menegament na čele s vo-lem Křetínaským!

0 0
možnosti

Vladimír

12. 10. 2008 10:08
Myslím,že je to nad slunce jasnější

Lavičkovi nabídli pokračování,když vyhodí Zacha a toho Chorvata.Jak tito dbva lidé ovlivnili výkon Sparty???????Takže se do toho vložila klika sparťanů Siegel a spol a vyštvali je,aby si dál mohli dělat co chtějí.Co za tu dobu co tam je udělal pro Spartu Siegel???????Je smutné,že tohle všechno toleruje Křetínský.

0 0
možnosti

Fanda

9. 10. 2008 2:42
nemusi sednout osobnost......

Nevim jak to vsechno bylo ve Sparte,ale jedno mi vadi,ze nereknou PROC KRITIZOVAL REPKA  LAVICKU.

Je to stejny problem jako Hrebik vs.POBORSKY.

Snad se na to nekdo zepta v on line rozhovoru Lavicky.

Je fakt dalsi vec,ze Repka kritizoval Lavicku uz kdyz vedl Liberec !!!

Nevim ,jestli ten Lavicka nakonec neni jako Griga cili az moc to bere mozkem.

0 0
možnosti

dobi

8. 10. 2008 19:30
vic prace a ucty

tak ja vas zdravim jsem jen zvedav jak se cela situace posune vpred muj nazor je takovy ze opravdu se asi moc nepracuje z mladymi hraci ve sparte a proto ty starsi maji rypacky nahoru a to neni dobre ja kdyz si vzpomenu na Matyho to byl kanon dnes je znej polovic Kulda to je porad jezdec po zadku ale nema svuj klid chce to tomu mancaftu dat takovou tu zdravost proste to ty kluky musi bavit a ne ze jsou porad nekam tlaceny musite a musite tak tu formu a srcarskou spartu nikdy mit uz nebudem musite se podporit na vzajem a pujde to samo a ne porad hledat chybujici kolem sebe tak cau

0 0
možnosti

Lupus

8. 10. 2008 13:51
Co je to platné,

když primární změna, odchod fotbalového analfabeta a mladého zmetka Křetínského, se neuskuteční! Tento neumětel řídí klub takovým způsobem, že za jeho poměrně krátkém působení klesl až na samé dnou fotbalového umu! Rozprodal dobré fotbalisty a za ně, aby si co nejvíce nahrabal, přivedl do klubu průměrné a podprůměrné hráče! Pod vedením takového magora, a s hráčským kádrem jaký do Sparty klaun Křetínský přivedl,  nemůže žádný terenér uspět! Při vší ústě, ani Pepa Chovanec! To by těch změn muselo nastat hodně a v prvé řadě vyhazov Křetínského!!(Y)

0 0
možnosti