Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Expert: Fandové Slavie způsobili katastrofu

Jako bezpečnostní manažer Českomoravského fotbalového svazu Martin Synecký s překvapením sledoval, co se před ale hlavně o poločase semifinálového duelu domácího poháru dělo na hrací ploše stadionu v Edenu. "Dohoda fanoušků s pořadatelskou službou je nepřípustná," odsoudil v rozhovoru pro LN fakt, že první předzápasový protest byl připravený dopředu a povolil ho i samotný vršovický klub.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LPI

L. Papazian, Ing.

7. 5. 2011 22:50
Katastrofu nezpůsobili fandové, ale majitelé

Slavie, kteří tento klub vytunelovali. Nezaměňujme příčiny a následky! Katastrofu způsobil vlastník Slávie, na druhou stranu mu v tom významně pomohl Čechystán, špatné zákony, umožňující neprůhledné formy vlastnictví jako jsou třeba akcie na doručitele apod. Fandové jsou až ti z posledních, kteří zde způsobili nějakou katastrofu. Snad tím, že volili jen  pravou rukou a nikoli hlavou! Ale to je jen kapka v moři.

0 0
možnosti
JT

J. Tetenka

7. 5. 2011 7:51
SLÁVISTIČTÍ FANDOVÉ NE ! TO JEN HRSTKA DEBILŮ

ale především kdo způsobil škodu jsou ti nenažraní bafuňáři = vedení Slavie

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

6. 5. 2011 10:32
Mě jednání slavistických fanoušků

vůbec nepřekvapilo, jen mě zarazilo, že jim to trvalo tak dlouho. To, co se děje ve vedení Slávie, ať již nyní nebo v nedávné minulosti, to je opravdu něco šíleného. Vůbec nepochopím, jak může takový mančaft dlužit svému bývalému majiteli 100 melounů? Kam tečou penězovody ze sešívané kasy? Já mám pro fanoušky pochopení.

0 0
možnosti