Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Baroš je domluvený s Baníkem. Čeká, jestli ho pustí Galatasaray

Sport

  17:11
OSTRAVA/PRAHA - Jednatřicetiletý český fotbalista Milan Baroš je už domluvený s Baníkem Ostrava, kam by se mohl po jedenácti letech působení v zahraničních soutěžích na jaře vrátit. Stále ale musí čekat jestli ho ze smlouvy uvolní turecký Galatasaray.

Česko (Baroš na tréninku) foto: ČTK

"Zatím se nic neděje, koncem týdne bude jasněji," vzkázal Barošův agent Pavel Paska.  Pokud se s tureckým klubem nakonec domluví, může dát před Baníkem přednost zahraničnímu angažmá. Jako volný hráč by byl velmi žádaný. A případný zájem a lukrativní smlouva v cizině, to je druhý zádrhel, který může Barošův příchod do Ostravy zhatit.

"Jednali jsme z Baníkem, tam jsem domluvený, ale určitě nic jistého není, všechno záleží na Galatasaray. Jednáme tam o ukončení smlouvy, a i když se to povede, Milan klidně může zmizet jinam než do Baníku. Ale dokud to nebude ukončený v Galatasaray, nemá cenu se o ničem dalším bavit," poznamenal Paska.

"S manažerem Paskou i Milanem jsme v pravidelném kontaktu a pokud tato jednání dopadnou dobře a Milanovi nepřistane na stole nějaká lukrativní nabídka ze zemí, kde ještě neskončil přestupní termín, jsme domluveni na jeho působení v Baníku pro jarní část sezony," oznámil ostravský klub na svém facebookovském profilu.

Autor: