130 let

Česko (Baroš na tréninku) | foto: ČTK

Baroš je domluvený s Baníkem. Čeká, jestli ho pustí Galatasaray

Sport
  •   17:11
OSTRAVA/PRAHA - Jednatřicetiletý český fotbalista Milan Baroš je už domluvený s Baníkem Ostrava, kam by se mohl po jedenácti letech působení v zahraničních soutěžích na jaře vrátit. Stále ale musí čekat jestli ho ze smlouvy uvolní turecký Galatasaray.

"Zatím se nic neděje, koncem týdne bude jasněji," vzkázal Barošův agent Pavel Paska.  Pokud se s tureckým klubem nakonec domluví, může dát před Baníkem přednost zahraničnímu angažmá. Jako volný hráč by byl velmi žádaný. A případný zájem a lukrativní smlouva v cizině, to je druhý zádrhel, který může Barošův příchod do Ostravy zhatit.

"Jednali jsme z Baníkem, tam jsem domluvený, ale určitě nic jistého není, všechno záleží na Galatasaray. Jednáme tam o ukončení smlouvy, a i když se to povede, Milan klidně může zmizet jinam než do Baníku. Ale dokud to nebude ukončený v Galatasaray, nemá cenu se o ničem dalším bavit," poznamenal Paska.

"S manažerem Paskou i Milanem jsme v pravidelném kontaktu a pokud tato jednání dopadnou dobře a Milanovi nepřistane na stole nějaká lukrativní nabídka ze zemí, kde ještě neskončil přestupní termín, jsme domluveni na jeho působení v Baníku pro jarní část sezony," oznámil ostravský klub na svém facebookovském profilu.

Autor: