Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Vánoce fotbalistů: ‚Hezké vánočky‘ slávistům, růstové kvasnice pro Petrželu

Sport

  12:04
PRAHA - Přes sociální sítě oslovily své fanoušky v čase vánočním týmy fotbalové Synot ligy s přáním hezky prožitých svátků. Vtipně k tomu přistoupili například v Plzni. Trenéra Karla Krejčího nechali vybrat svým svěřencům dárky.

Fotbalista Plzně Milan Petržela. foto: Youtube.com / VitkoriaTV

Ligový lídr z Plzně připravil pro své příznivce sérii tří videí. Zpovídá v nich hráče, kteří předtím dostali dárek od trenéra Karla Krejčího. Jan Holenda obdržel dětské tetování, Tomáš Hořava knihu o (ne)komunikaci. Nejvtipnější dárek si kouč západočeského týmu připravil pro Milana Petrželu, kterému pořídil pivovarské kvasnice pro podporu růstu.

Sérii videí uveřejnila na svém twitterovém účtu i Slavia. Nahrávali je však sami hráči. Hezké svátky tak slávistům popřáli například kapitán Martin Latka, kanonýr Milan Škoda či objev letošní sezony Tomáš Souček. Až z Afriky zaslal sympatický pozdrav v češtině stoper Simon Deli.

Vzkazy fanouškům nahráli i sparťané v rámci jednoho videa. Jim i sobě přáli v nadcházejícím roce hlavně titul. Na Letné jsou zvyklí na častější triumfy než jednou za pět let.

Na hudební výkony vsadili v Liberci a na Bohemians. Fotbalisté severočeského týmu představili vlastní verzi vánočního hitu ‚Rolničky, rolničky‘, vršovičtí zazpívali českou klasiku ‚Vánoce, Vánoce přicházejí‘.

Fanouškům popřáli i fotbalisté Dukly, krátký pozdrav přes sociální sítě či oficiální klubové stránky pak poslala většina týmů Synot ligy.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!