Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Sport

Hvězdný agent Raiola: Pogba není v Manchesteru United šťastný, v zimě musí změnit vzduch

Paul Pogba se drží za hlavu poté, co Rui Patricio (vzadu) chytil jeho penaltu. foto: Reuters

Řím - Francouzský fotbalista Paul Pgba není podle svého agenta Mina Raioly v Manchesteru United šťastný a v zimním přestupovém období anglický klub nejspíš opustí. Jeden z nejznámějších hráčských zástupců řekl italskému listu Tuttosport, že odchod sedmadvacetiletého záložníka a mistra světa z roku 2018 je velmi pravděpodobný.
  12:26

„Nejlepší je mluvit jasně a neztrácet čas obviňováním někoho, proč Paul nedostává v Manchesteru United tolik příležitostí, kolik si zaslouží. Je v klubu nešťastný, nemůže se ke své pozici vyjádřit tak, jak by chtěl a jak to od něj očekáváme,“ řekl Raiola. „Má ještě rok a půl platný kontrakt, ale musí změnit vzduch. Myslím, že nejlepším řešením pro obě strany by bylo prodat jej v zimním přestupním období,“ doplnil italský agent.

Paul Pogba by se po zápase raději neviděl.
Paul Pogba se drží za hlavu poté, co Rui Patricio (vzadu) chytil jeho penaltu.

Pogba přišel do Manchesteru United z Juventusu Turín za tehdy rekordní částku 89 milionů liber (2,6 miliardy korun). Za „Rudé ďábly“ vstřelil 34 gólů ve 177 zápasech. V této sezoně sice nastoupil do osmi z deseti zápasů anglické ligy, v základní sestavě se ale objevil v pouhých pěti a gól dal jen v sobotním duelu s West Hamem (3:1).

Dnes jej s United čeká rozhodující zápas o postup do osmifinále Ligy mistrů v Lipsku.

Autor: