Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Košťál žádá odklad

Sport

  13:58
PRAHA - Nejméně čtyři jména předloží na úterním pražském jednání výkonného výboru fotbalového svazu jeho místopředseda Vlastimil Košťál svým kolegům ke zvážení, kdo by se měl stát nástupcem trenéra Karla Brücknera u národního týmu.

Reprezentační manažer Vlastimil Košťál foto: Lidové noviny

Současně řekl, že požádá své kolegy ve vedení svazu, aby výběr vhodného kandidáta o tři týdny odložili. S konkrétním seznamem však přesto asi v úterý na Strahov dorazí. Dá se předpokládat, že na něm bude znovu Jarolím, který se prý o místo u reprezentace živě zajímá, nově také Brücknerův předchůdce Jozef Chovanec a rovněž dosavadní asistent Petr Rada.

"V záloze mám ještě i jedno další jméno ze zahraničí," dodal Košťál. Jméno tajemného cizince sice přímo neodhalil, ale připustil, že by se o místo rád ucházel i šestapadesátiletý německý kouč Klaus Toppmöller, který naposledy vedl reprezentaci Gruzie.

V zákulisí padají jména Michala Bílka, který ale už podepsal Ružomberku, Františka Cipra či jeho jmenovce Komňackého. Tak či tak, v úterý se asi o novém trenérovi nerozhodne.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!