Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

‚Lokty vymýtí rasismus ze hřiště’. Baleův úder do obličeje Kúdely jako oslavovaná odveta

Už před odletem do Cardiffu bylo jasné, že na Čechy ve Walesu nečeká zrovna přátelské prostředí. Ještě aby ano, když poslední návštěva z Prahy na britských ostrovech vzbudila obrovský rozruch. A v kontextu dění rozporuplného utkání Evropské ligy mezi Rangers a Slavií se pokračovalo i nadále.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

E11m18i85l 44K15a81š76í34k

5. 4. 2021 18:07

Gareth Bale je stejný primitiv jako někteří hráči G.Rangers. To je hrdinství, loktem napadnout protihráče.:-/

0 0
možnosti

Absolutni debilove. Nikdo nevi co Kudela mu rekl, at je to cokoli, nasilnost se nesmi pouzit, proti slovum. Kdyby to nebylo na hristi, tak ma kriminalni rejstrik za nasilnost. 100% soud. Hlavne v Anglii. V Australii se ani nesmite branit proti nasilnemu utoku. Je to dvoji standart. V Melbourne byl lockdown pro par pripadu corony ale BLM debilove mohli demonstrovat. Ze pry kdyby nemohli tak bude moc nasilnosti a vse rozbiji. !

0 0
možnosti

to ten pacholek nemohl zůstat doma, jestli se s ním pojede do Skotska na ME, pak pánbůh s námi

0 0
možnosti

O čem to meleš, dobytku?

0 0
možnosti

J52a42n 87F67i20e60d48l53e72r

31. 3. 2021 18:15

Tohle jen zacatek Anglosaxonsti nackove po nas pujdou...jsme v tiche valce...

0 0
možnosti

Balea je záludnej hráč to vím dávno a tohle mu prošlo jen díky sudímu,který by takové zápasy neměl pískat.Kudela zároveň neměl zůstat nazemi,ale jít do vzduchu.

0 0
možnosti

S těma sudíma je problém. Ti západní nám dávají okázale sežrat, kdo je tady za póvl a ti z východu zase lezou tomu západu tak do řiti... Jsme tady těm zápaďákůmm jenom jako stafáž, aby ty jejich velkokluby měly na kom cvičit.

0 0
možnosti

Wales nemá vůbec, co hrát o účast na mistrovství světa ve fotbale, reprezentace Bavorska tam taky nehraje! Povolte jim jen mančaft Velké Británie a bude klid, jak od Skotů, tak od Velšanů, tak od Sev.Irů

0 0
možnosti

Souhlas. Měli bychom to navrhnout!

0 0
možnosti