Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Messi je jak z jiné planety, hodnotil Horváth

Když se Lionel Messi v pokutovém území Plzně přes několikanásobnou přesilu prodribloval do vyložené příležitosti a stejný kousek za chvíli zopakoval, kapitán Viktorie Pavel Horváth jen s úžasem přihlížel kouskům malého Argentince. "Musel jsem se tomu až smát, protože je až neskutečné, co předvádí. Nepatří na tuto planetu," prohlásil Horváth po utkání třetího kola Ligy mistrů, v němž Plzeň podlehla 0:2. Messi nakonec Plzeň gólem nepokořil, ale i tak byli hosté z jeho akcí u vytržení. A smekli i před uměním záložníků Xaviho a Andrése Iniesty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J. Tetenka

20. 10. 2011 14:17
KDEPAK PANE HORVÁTH

je to člověk ze sejného masa a kostí jako Vy i já, ale umí to a snaží se, jde li o to snažení, to si už u Vás vůbec nepamatuji, takže toho snažení nebylo až tak moc. A ač jste byl ve světě, nějakejch mimořádnejch výkonů jste tam nedosáh, hodně zdraví

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

20. 10. 2011 10:10
Možná, že má Barca tři nejlepší fotbalisty světa

a možná, že je k neporažení, ale hraje nejhnusnější fotbal. Je to jako v muzice. Každý muzikant vám potvrdí, že dobrý muzikant je ten, který umí hrát pomalu. Rychle to umí kde kdo. A u fotbalu je to nemlich tak. Že někdo ovládá driblink a projde přes pět obránců, fajn. Ale dívat se na to nedá. Při sledování včerejšího mače jsme si vzpomněl na předvčerejší utkání Realu s Lyonem.  To je taky rychlý fotbal, ale takový Ronaldo přesně ví, kdy se má zastavit, kdy má počkat, umí sám jít do brejku nebo vystřelit ze třiceti metrů, stejně, jako hrát precízně hlavou ve vápně. To jsou všechno aspekty hry, které Messimu chybí. Zatímco na hru Realu se dá dívat a člověka to zvedá z gauče, tak hra Barcelony mě nechává úplně chladným. Je to nevýslovná nuda. Možná, že je hra Barcy nejúčinnější, ale z pohledu diváka u bedny a určitě i na stadionu, je to totální nuda. Nemám její styl rád. A nejradši mám Iniestu. Tomu nesahá Messi ani po kotníky, netuším, proč je Messi neustále tak vyzdvihován.

0 0
možnosti