Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Mourinho jedná s vedením Interu Milán

Sport

  15:55
LISABON - Portugalský fotbalový kouč José Mourinho, jenž je od září bez práce, odjel v pátek vyjednávat s vedením Interu Milán o případném novém angažmá. Oznámil to jeho osobní poradce Eladio Parames. Vedoucí tým italské ligy trénuje Roberto Mancini, ten se ale po vyřazení z Ligy mistrů nechal slyšet, že uvažuje po sezoně o odchodu z Interu.

Trenér Mourinho zapíjí titul z Chelsea. foto: ČTK

Jakékoli spekulace o změně trenéra zatím majitel Interu Massimo Moratti důrazně odmítá. "Už mě nebaví tyto zvěsti pořád vyvracet," prohlásil rezolutně Moratti.

Bývalý kouč londýnské Chelsea Mourinho, jenž do Milána odjel i se svým agentem Jorgem Mendesem, už se v nedávné době vyslovil, že by se mu líbilo trénovat v Itálii nebo ve Španělsku. O jeho případném odchodu do Interu se navíc mluví od počátků jeho trenérské nečinnosti.

Výsledek jednání však bude záviset zřejmě především na Mancinim. Ten má v Interu smlouvu ještě na další čtyři roky a jeho výroky o možném odchodu přišly krátce po velkém zklamání. Inter sice opět míří k titulu v Serii A, ale druhý rok po sobě vypadl v Lize mistrů už v osmifinále.

Autor:

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...