Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

19:51
Důležité
Zápas bude rozhodovat velezkušený turecký rozhodčí Cuneyt Cakir. Na pomezí mu budou pomáhat krajani Bahattin Duran a Tarik Ongun, čtvrtým sudím je Björn Kuipers z Nizozemska.
19:50
Argentina
A nyní tu argentinskou, v níž měl hlavní slovo Messi: Armani – Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico – E. Pérez, Mascherano, Banega, Di María – Messi, Higuaín.
19:45
Nigérie
Představme si sestavy obou týmů, nejprve tu nigérijskou: Uzoho – Balogun, Troost-Ekong, Omeruo – Moses, Etebo, Obi Mikel, Ndidi, Idowu – Musa, Iheanacho.
12:12

Pojďme se podívat na postupovou matematiku. Pokud Nigérie vyhraje, zajistí si postup do osmifinále. Pokud vyhrají Argentinci, musí čekat, jak dopadne souběžně hraný zápas Islandu s Chorvatskem. Argentinci postoupí tehdy, pokud Island nezvítězí, v případě výher obou týmů rozhodne celkové skóre. Pokud zápas Nigérie - Argentina skončí remízou a Islanďané vyhrají, Argentinci na turnaji končí a o postupujícím mezi Nigérií a Islandem rozhodne celkové skóre. Pokud Nigérie vyhraje a Chorvatsko prohraje, rozhodne skóre těchto dvou týmů o tom, kdo postoupí z prvního a kdo z druhého místa.

  • Messi po souboji s Oghenekaro Etebem z Nigérie.

    Messi po souboji s Oghenekaro Etebem z Nigérie. / Autor: Reuters

12:12
Dobrý den, sledujte online reportáž ze zápasu skupiny D na mistrovství světa mezi fotbalisty Nigérie a Argentiny. Zápas začíná ve 20:00 SELČ.

Nepřehlédněte

Branky: 14. Messi, 86. Rojo - 51. Moses (pen.).
Rozhodčí: Cakir - Duran, Ongun (všichni Turecko) - Kuipers (Nizozemsko).
Nigérie: Uzoho – Balogun, Troost-Ekong, Omeruo – Moses, Etebo, Obi Mikel, Ndidi, Idowu – Musa, Iheanacho.
Argentina: Armani – Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico – E. Pérez, Mascherano, Banega, Di María – Messi, Higuaín.