Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

62.
Rusko
Mario Fernandes se teď snaží vyburcovat fanoušky Ruska. Je pravdou, že jsou zatím velice potichu.
61.
Důležité
Rusko využívá již v 61. minutě posledního střídání. Na hřiště se dostává Alan Dzagoev. Ze hřiště odešel Aleksey Miranchuk.
59.
Uruguay
Přece jenom se Uruguay dostává do šance. Po kličce do středu hřiště se uvolnil záložník Juventusu Betancur. Jeho střela byla důrazná, avšak ji zblokoval stoper Ignashevich.
57.
Uruguay
Uruguay teď uklidnila hru. Rozvážně kombinuje a snaží se unavit napadající ruské hráče.
55.
Rusko
Další šanci Maria Fernandese tentokrát na poslední chvíli hasí Diego Laxalt. Ten srazil střelu Fernandese šajtlí do zámezí.
53.
Rusko
Rusům nejde upřít snaha. Mario Fernandes si narazil s Miranchukem tento míč však těsně před centrem přešel pomezní čáru.
51.
Rusko
Diego Laxalt se snažil dostat do brejkové situaci, když si obhazoval Zobnina, o toho ovšem zavadil tělem a rozhodčí píská faul. Samedov svůj centr ale hodně zkazil a odkopávat bude Muslera.
49.
Rusko
Míč se teď pohybuje především okolo půlicí čáry. Nepřesné zpracování Vecina odhadl Samedov, kterého Vecino následně fauloval.
47.
Uruguay
Již devátý faul Ruska v tomto zápase. Z trestného kopu trefuje Edinson Cavani pouze zeď.
46.
Důležité
Druhý poločase právě začíná. Odstoupil Yury Gazinskiy se žlutou kartou, kterého nahrazuje Daler Kuzyayev ze Zenitu Petrohrad.
45.
Uruguay
Radost fanoušků Uruguaye v prvním poločase.
45.
Důležité
V souběžně hraném utkání vyrovnala Saudská Arábie z nastaveném čase z penalty na 1:1. Prosadil se Salman Al Faraj.Zajímavostí je, že to byla již druhá penalta Saudů. První neproměnil Fahad Mosaed Al Muwallad.
45.
Uruguay
První branka Suareze z přímého kopu.
45.
Rusko
Rusko v prvním poločase výrazně zaostávalo. Poměr střel pro ně vyznívá nepříznivě 1:5, navíc v druhém poločase budou hrát o deseti.
45+2.
Důležité
Senegalský rozhodčí ukončil první poločas.
45+2.
Rusko
Artem Dzyuba se na hrotu bije velmi statečně. Často vyhrává hlavičkové souboje, ovšem nemá dostatečnou podporu ruských záložníku, kteří ho nechávají osamoceného.
45+1.
Důležité
První poločas bude nastaven o dvě minuty.
45.
Uruguay
Rusové vypadají doslova vyždímaně. Po dvou minutách snahy o získání míče jsou okamžitě zdvojeni a znovu připraveni o míč.
42.
Rusko
Na stadionu panuje velmi ponurá atmosféra. Ruští fanoušci doslova mlčí a jen nechápavě sledují utkání.
40.
Uruguay
Uruguay kombinuje s míčem a snaží se utahat ruské hráče. Někteří Rusové už proti přihrávkám ani nevystupují a snaží se dohrát poločas bez další vstřelené branky.