Neděle 16. června 2024, svátek má Zbyněk
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Německo zvládlo premiéru s Kostarikou

Fotbalisté Německa porazili v prvním utkání osmnáctého mistrovství světa Kostariku 4:2. Tým Jürgena Klinsmanna vyhrál i bez svého kapitána Ballacka, který chyběl kvůli zranění lýtkového svalu. Ballacka skvěle zastoupili Klose s Lahmem a Fringsem, kteří se o branky podělili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

+25 let v exilu

10. 6. 2006 7:14
Viva Costa Rica

Pura vida!

http://www.kostarika.cz/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.kostarika.cz/

Nadherna zeme a klima nejlepsi na svete. Prijemni a zdvorili lide s tradicni spanelskou kulturou.  Krasne a tradicni zeny. To vse je platne, dokud zido-americky parazitni system to neznici (plno techto parazitu se v posledni dobe do teto nadherne zeme, kdy jejich vlastni system se hrouti, ke vsi smule natlacilo).  Tak jak dnes jiz dokazal znicit vetsinu tradicniho sveta, at jiz klasickym zidobolsevismem, ci svym neobolsevickym druhem, NWO (i.e., Nove "usporadani" = bordel Sveta).

Costaricti fotbaliste, z nichz vetsina hraje v Costa Rice (Liga Alajuela, Saprisa) nevydelavaji ani desetinu toho co vydelavaji nemecti profesionalove. Costa Rica ale miluje fotbal, zije fotbalem. Dnesni vykon byl uspechem, 2 nemecke goly "bolasa" (z dalky), sice krasne, byly nemeckym stestim.

Viva Costa Rica, Pura Vida!

0 0
možnosti