Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nerozumíme tomu, že jsme v 21. století pořád svědky rasismu, uvedl kouč Monaka. Vrba situaci nekomentoval

Měli mít radost z vítězství, které je přiblížilo k postupu do další fáze kvalifikace Ligy mistrů. Ale zástupci Monaka, trenér Niko Kovač i obránce Ruben Aguilar, hovořili po utkání na Letné (2:0) o zcela jiných tématech. „Nerozumíme tomu, že jsme v jedenadvacátém století pořád svědky rasismu,“ shodli se.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby byl bílý a šel se radovat pod kotel soupeře, tak na něj budou bučet taky. Ale kdyby byl bílý, tak by to bylo v pořádku. Řekl bych, že už to s tím rasismem trochu přehánějí.

0 0
možnosti
JB

Pokud se pan Vrba odmítal vyjádřit, jinými slovy neodsoudil rasismus, pak zbývá jediné...

1 1
možnosti
HD

Alespoň na rasismus nesvádějí svoji prohru.

1 0
možnosti
Foto

Že jsou zmínění fanoušci duševní mrzáci je jedna věc, ale stejně mi to nedá, zda na tom nemá svůj podíl hysterický boj proti rasismu ve stylu BLM a výchova hypersenzitivních lidí. Běžný člověk pak může mít tendenci na tohle reagovat opačně, jakoby natruc. Koneckonců, aniž bych měl potřebu kolem sebe vyřvávat hlouposti ve stylu (vy opice, vraťte se do afriky) mně takové poklekávání nebo umělé kauzy typu Kúdela zvedají ze židle. A rozhodně ne nadšením.

4 1
možnosti

Nerozumí tomu? Rasismus je normální, jen v některých společnostech je jeho projev postihován, lidé tedy rasistické jednání potlačují, aby nebyli vystaveni sankcím. V davu odhodí nátěr a virtuální problém je na světě .

5 1
možnosti
JK

Není divu,když fanoušky jsou duševní mrzáci!!Rv

1 1
možnosti
JV

Na vychode to tak rychle nejede pane Kovac !

0 1
možnosti
ZJ

Třeba v Chorvatsku ? Tak se zase křičí ustašovský pozdrav Za dom spremni, ale to je asi v pořádku, že ?

0 0
možnosti