Sobota 1. června 2024, svátek má Laura
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Očistec i peklo. Proč si slátanci nepozvali Pepíka?

Sport

  21:00
PRAHA - Řečeno s Cimrmany, byl to takový ošklivý... nepěkná věc! Představte si peklo i očistec zároveň. Před nevzhledným betonovým stadionem několik stovek opravdu ohavných rarachů v extra nesympatické barevné kombinaci, kteří oslavují jak smyslů zbavení, na vyvýšeném pódiu pekelná elita dirigovaná malým proplešatělým Belzebubem.

Spartě nepomohl ani kapitán Berger. foto: ČTK

Vítejte před Synot Tip Arénou, kde banda pomatenců slaví první obhajobu titulu po 66 letech!!! Jsou to muka. Hrdost lze cítit pouze ve chvíli, kdy červenobílá lůza začíná skandovat: Kdo naskáče, fandí Spartě. A vy - jako jediný -stojíte na zemi jako přikovaný.

Největší hrdina slátanců ale na pódiu chybí. Když loni pro Slávyji zařídil titul tehdy brněnský „nikdynedámgól“ Besta, klub si ho, asi za odměnu, pořídil do mužstva.

Podle této logiky by tedy pro příští sezonu měly sešívky přivést do svého realizačního týmu Pepíka a s ním i pár vybraných letenských plejerů. Vždyť nikoliv Slávyje, ale právě oni se svojí nemohoucností nejvíce přičinili o oslavy seshitců. Takový Holenda, který hrával divizi za „Moťas“ alias Motorlet Praha (a i tam jen střídal), by Bestu „gólově“ dobře doplňoval.

Jedinou radost můžeme mít z Václava Kadlece. A návratu Super Toma. Trochu málo. Příští rok už se peklo nesmí opakovat!

Autor (31) je namyšleným sparťanem a vždy jím bude.

Autor:

Jaké vitamíny brát v těhotenství? Poradíme vám, jak se rozhodnout.
Jaké vitamíny brát v těhotenství? Poradíme vám, jak se rozhodnout.

Každá budoucí maminka se snaží zajistit pro své miminko jen to nejlepší. GS Mamavit je komplexní multivitaminový doplněk, který je speciálně...