Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Po Ujfalušim odchází také Poborský

Bývalý fotbalový reprezentant Karel Poborský se vzdal funkce technického vedoucího národního mužstva, kterou zastával téměř dva roky. Rekordman v počtu startů za českou reprezentaci dnes před výkonným výborem oznámil, že nechce být spojován se současným děním kolem týmu, ale v budoucnosti je ochoten se k němu vrátit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kurva pražská

8. 4. 2009 14:00
a myslíte si , že se novináři omluví?

Můžete hádat 3x. Vždyť to jejich "zpravodajské poslání" je svaté.  Dostává mě, když mediální mr...a začíná větu v rozhovoru slovy "Naše čtenáře , popř. divaáky by zajímalo.."Tohle je úplně ta nejtypičtější ukázka jejich arogance. Říkat o někom, že ho něco zajímá, aniž bych se ho ptal, to umí jen dvě sorty sobě podobných parchantů - novináři a politici.

Karle a Ujfy, díky za všechno, ať si vzpomenou ti, co vás velebili do nebes, jak se  teď o vás vyjadřují jen proto, že národní tým nevyhrává. Český fanoušek je vážně idiot

0 0
možnosti

bobo

8. 4. 2009 14:36
Re: a myslíte si , že se novináři omluví?

Trochu zmatené né? Jinak Poborského snad nemůžeš s Ujfalušim srovnávat. Co se médií týče tak z prstu si to nevycucaly, na mě to působilo spíš tak, že partička "fotbalistů", kteří v zahraničí září už podruhé za repre vybouchla. Asi ví proč se nesnažili, třeba pro to, že vsadili na jiného koně a vyhráli.

0 0
možnosti