Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Policie v Žilině zatkla 230 fotbalových výtržníků (video)

Přes padesát policistů a několik desítek fanoušků Hajduku Split bylo zraněno ve čtvrtek během výtržností chorvatských příznivců v Žilině, kam dorazili na utkání třetího předkola Evropské ligy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

libor

1. 8. 2009 17:23
správné rozhodnutí

Škoda,že slovenská policie nemůže zasahovat i ČR.......

0 0
možnosti

Roman

1. 8. 2009 17:18
Takto na nich!

Podstatné je, že 230 nespratníkov sa najbližších 5 rokov nedostane do Schengenu na žiaden štadión - bordel si môžu robiť doma. Ešteže to nebol nejaký maďarský klub. To by sa zas protestovalo v Europarlamente, že tiekla nevinná maďarská krv oddaných milovníkov športu! Uff, zle mi je na to pomyslieť....

0 0
možnosti

usualsuspect

1. 8. 2009 14:45
Takhle se na ně musí...

...slováci předvedli,jak se s balkánskou svoločí má zacházet.Chceš dělat bordel?Tady máš jednu po palici,na cestu kopanec do prd..e a 5 let plot.Gratuluju!

0 0
možnosti

Andy

31. 7. 2009 22:43
chorvatske denniky

Chorvati prave pripominaju vo svojich dennikoch, napr.: http://sport.dnevnik.hr/clanak/navijaci/kaos-u-zilini-policija-slusala-uefa-u-posljedice-umalo-tragicne.html" target="_blank" rel="nofollow">http://sport.dnevnik.hr/clanak/navijaci/kaos-u-zilini-policija-slusala-uefa-u-posljedice-umalo-tragicne.html ze ako bolo v Prahe dobre, a ako na Slovensku nevinnych fanusikov policia brutalne zmlatila a v Splite uz stihol niekto zdemolovat slovenske auto :)

Najlepsie by bolo, keby k takymto situaciam nikdy nedochadzalo a bola ucinnejsia prevencia.

0 0
možnosti

petr

31. 7. 2009 21:34
Policie

U nás, je nejhorší, že policie nemá zastání u politiků. Ať zasáhnou, nebo nezasáhnou tak je vždy někdo "zjebe". Ať se jedná o fanoušky,nebo cikány.

0 0
možnosti

Go

31. 7. 2009 17:34
Spravne Slovaci, spravne

Jen dejte ten ustasovcum na pr:del.

0 0
možnosti

Radek

31. 7. 2009 17:24
Slováci se s tím nemažou

Znovu se to potvrdilo, že slovenská policie dokáže reagovat daleko adekvátněji (rázněji) na projevy chuligánství fotbalových "fandů" než je tomu u policie české.

Poprvé jsem to zaregistroval, kdy si před zápasem Slovensko-Anglie v Bratislavě chtěli angličtí fandové připomenout "staré-dobré časy" rowdies a začali dělat binec ve městě. Slovenští policajti s nimi vyběhli až nečekaně tvrdě. Anglická strana dokonce podávala stížnost na přehnaný zásah.

Když vzpomenu na Chorvaty před a po zápase se Spartou v Praze a porovnám to, tak tleskám Slovákům.

0 0
možnosti

kampelicka

31. 7. 2009 17:26
Re: Slováci se s tím nemažou

Tehda dokonce SFZ dostala pokutu za prilisnou tvrdost ...

0 0
možnosti

Spokojený

31. 7. 2009 16:58
No konečně někdo to umí....

a nejenom "zadržet" dva tři z těch stovek gaunerů,  jak nám sdělují media. To  ten bordel na našich stadionech dělali vždycky jen dva tři, co byli "předvedeni", aby byli posléze propuštěni? Na bezbranné, kteří se dostanou do průšvihu ani nevědí jak, to jsou naši "hoši" machři. Zatknout, železa, doprovodná eskadra atd. A i novináři ti se div nepřetrhnou. Když ale mají zmapovat skutečné grázly,  nic nevíme. Ale kdo tu dělá bordel, toho ještě hlídají, aby se jim něco nestalo, a reportéři se jim raději vyhýbají, aby jednu nekoupili. 

0 0
možnosti

MOD

31. 7. 2009 16:12
toto by si česká předpodělaná policie nedovolila

a žádala by o souhlas vládu, která zasedne za měsíc po zápase. Vláda by pak žádala o stanovisko nejvyšší prokuraturu. Pak teprve z nich udělají fašírku, z těch fanoušků. Takže na Vánoce 2009 by mohlo dojít na tu fašírku. Nejdříve. Jistě ale budou mezitím protestovat ekologové, opozice, a Amnesty International. A nějací senátoři to ještě pošlou jako stížnost k nejvyššímu soudu. Nefalšovaný Klausostán. Jeho občané by měli žádat o viza jak do Nebe tak i do Pekla, než skonají. Každý dobře ví kam patří. Alsheimer není omluva.

0 0
možnosti

:)

31. 7. 2009 15:59
Cesti policiste by se meli zastydet

pamatujete kdyz u nas byli partyzani? bordel jako hoved a 3 obzalovani.

 Slovaky na vas, balkanci pribl*bly

0 0
možnosti