130 let
Exkluzivně

Posílejte komentáře k zápasu SR - ČR a vyhrajte dres s podpisy hráčů

Sport
  •   14:00
PRAHA - Klíčová bitva v boji o postup na MS čeká českou reprezentaci v sobotu večer. Souboj je o to pikantnější, že se střetneme v Bratislavě se Slováky, se kterými nás pojí velké přátelství, ale ještě větší rivalita.

Anketa

Kdo zvítězí ve fotbalovém utkání SR - ČR?

Česko 379
Remíza 90
Slovensko 180

Redakce sportu na serveru lidovky.cz si proto pro vás připravila něco speciálního. Z utkání vám samozřejmě přineseme on-line přenos, specialitou bude však to, že se můžete podílet na komentování zápasu. A ještě vyhrát dres projektu Věříme! s podpisy hráčů české reprezentace.

Co je Věříme?

Na komunitní síti facebook fanoušci založili stránku s jednoduchým názvem "Věříme!", kterou podpořil i trenér národního týmu Ivan Hašek. "My věříme také a jsme rádi, že nám lidi důvěřují. Čím víc jich bude, tím líp. Uděláme maximum, abychom na Slovensku uspěli," ocenil fanoušky Hašek. 

V pondělí se přidalo 5 tisíc fanoušků, dnešním dnem je jich přes 16 tisíc.

Tomáš Rosický v dresu Věříme!Akci podpořil i oficiální partner reprezentace Gambrinus, který věnoval fanouškům do soutěže dresy Věříme! a všem, kteří se vydají do Bratislavy, dá na dalším zápase zadarmo pivo. Každý návštěvník, který se na zápase se San Marinem Uherském Hradišti prokáže lístkem z utkání se Slovenskem, dostane zadarmo pivo Gambrinus.

Adresa stránky, kde je možné vyjádřit národnímu celku podporu, je www.facebook.com/verimenarodaku. Vytištěné vzkazy, které se na stránce objevily byly předány našim reprezentantům ještě před zápasem na Slovensku.

Jan Koller a Jan Štajner si čtou vzkazy od fanoušků.

Honzové Koller a Štajner si čtou vytištěné vzkazy fanoušků.

Jak na to? Lidovky.cz pro fotbalové fanoušky připravili hned několik kanálů, kterými před utkáním i během utkání můžete posílat své postřehy k zápasu. Zajímavé a informačně hodnotné příspěvky vložíme přímo do on-line přenosu  a ten úplně nejlepší příspěvek získá zmíněný dres. Petr Čech v dresu Věříme!

Podmínky a možnosti najdete v boxíku pod článkem.

Pošlete váš příspěvek a vyhrajte dres

Kam posílat příspěvky:
ICQ: 592945387 (v provozu až od soboty)
facebook: sport lidovky
twitter:
sport lidovky
e-mail: michal.sroubek@lidovky.cz

Co by měl a neměl příspěvek obsahovat:
Co by měl: Jméno (přezdívku) a místo odkud píšete (stačí okres, příp. stát), komentář k zápasu (rozumně dlouhý), příp. tip na výsledek

Co by něměl: vulgarity, nadávky, urážky, politické a jiné proklamace, OT (off topic) příspěvky (které se přímo netýkají konkrétního utkání)

On-line přenos

Autor: Michal Šroubek